Jak vybrat dárek na Valentýna pro něj?

on

|

views

and

comments

Každý muž rád dostává dárky, zvláště k Valentýnu, kde je láska ve vzduchu. Rozmazloval tě těmi nejlepšími dárky a ty mu to teď chceš oplatit. Ale zdá se, že nic nepotřebuje! Pokud je pro vašeho muže těžké nakupovat, přečtěte si následující článek.

Pozorujte jeho potřeby

Muži mají tendenci používat méně doplňků a obecně nemají velký zájem o věci, jako je peněženka nebo taška navíc. Takže pokud si všimnete, že jeho peněženka je téměř na rozpadnutí, nová peněženka by byla ideální. A při nákupu uvedené peněženky se příliš neodchylujte od té, kterou už má. Všimněte si barvy, počtu přihrádek a toho, zda má kapsičku na mince. Případně, pokud ho přistihnete, jak si prohlíží předmět nebo se zmíní o předmětu, který by si rád koupil, předběhněte ho a proveďte tento nákup dříve, než to udělá.

Dar času

Pokud jste se svým mužem mnoho let a rádi byste mu ukázali, jak moc vám na něm záleží, hodinky jsou ideální a nejbezpečnější variantou. Hodinky jsou praktické a muže nezklamou. Je to perfektní, pokud se po něm vyžaduje, aby se čas od času oblékl do práce (nebo na romantickou večeři s vámi). Kdo nemiluje muže, který vypadá reprezentativně?



Tip: Perfektní možností pro milovaného muže jsou dekorační polštáře s vlastním potiskem, případně smaltované hrnky. Ty si může vystavit na pracovní stůl nebo gauč a vždy si tak vzpomenou na toho, kdo je obdaroval. Tedy na vás.

Vášeň pro módu

Pro kluky, kteří jsou více zběhlí v módě a jsou vždy vyzdobeni ve slavných značkách, je zde spousta možností. Od oblečení po doplňky a boty, určitě si pro něj něco najde. Když už jste u toho, podívejte se také do sekce pro ženy a kdo ví, že byste také mohla najít něco pro sebe!

Buďte tulákem

Odpoutejte se od každodenní rutiny a staňte se průzkumníkem. Překvapte poukazem na odpočinkovou dovolenou, nebo jen víkend. Může to stačit.

Jídlo spojuje

Není lepší způsob, jak projevit svou lásku a náklonnost, než společně strávit kvalitní čas u lahodného jídla. Večer ve vaší oblíbené restauraci nabízí jedinečný a intimní zážitek, který je příjemný a nezapomenutelný. Nejen, že si budete moci dopřát lahodné jídlo, ale budete mít také příležitost se spojit a užít si vzájemnou společnost v uvolněném a romantickém prostředí.

Šťastného Valentýna!

Share this
Tags

Must-read

Hledáte kvalitní rozkládací stůl? Víme, kde je nabízí za přijatelné ceny

Říká se, že kuchyně je srdcem našeho domova, a proto bychom se v ní měli cítit maximálně pohodlně a příjemně. Pokud v kuchyni i jíte a...

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří v souvislosti se širokým spektrem jejich pozitivních účinků. Které to jsou? Co jsou kanabinoidy a jaký...

Dyslexie je velké trápení nejen u školáků

Dyslexie (legastenie) neboli potíže se čtením jsou problémem převážně dětského věku. Až do prvního zasednutí do školní lavice nemusí být dyslektické dítě ničím nápadné....
spot_img

Recent articles

More like this